Adresă:

Clinic Lus Fly, 34394, Istanbul, Turchia, (+905524377846)

Descriere botox gastric

Soluția noastră la problema obezității: botox gastric ajută la rezolvarea nu numai a defectelor estetice, ci poate preveni, de asemenea, multe boli cronice care pot fi cauzate de această problemă, care se dezvoltă tot mai mult.

Cu botox gastric de la Clinica Fly LUS este posibilă eliminarea excesului de greutate, care are o influență negativă asupra calității vieții!

Înainte de intervenţie

Înainte de intervenţie, este necesară o întâlnire cu unul dintre medicii noștri specializați, pentru a înțelege bine motivațiile pacientului și cea mai bună metodă de a efectua intervenţia. Medicul va avea grijă să indice, în mod cât mai specific posibil, procedura pentru tratament, după verificarea prealabilă a compatibilității pacientului.
Botox-ul gastric poate fi aplicat pentru oricine care are un indice de masă corporală mai mică de 35, care nu are probleme de stomac sau care nu este alergic la botox.
Botoxul este utilizat endoscopic în anumite puncte ale zonei de ieșire a stomacului, în funcție de situația pacientului. Acest tratament suprimă, în primul rând, grelinul hormonal, cel care provoacă foamea și slăbește mușchii abdominali, întârzie eliberarea și prelungește timpul de saturație.

Intervenția

Intervenția în ansamblu poate dura de la 20 până la 40 de minute și, de obicei, intră în activare între 3 și 7 zile. Pacientul este externat din spital după o perioadă de 2-4 ore și, susținut de un program de dietă personalizat, procesul de scădere în greutate începe în decurs de o lună și continuă timp de cel puțin 6 luni.
Contracțiile musculare ale stomacului cu botox sunt temporar reduse și timpul de consum al alimentelor consumat este prelungit. Prin urmare, durata senzației de sațietate crește iar apetitul se reduce datorită blocării nervilor.
În unele cazuri, dacă un pacient trebuie să piardă în greutate chiar și după prima procedură, se poate face o a doua cerere. Tratamentul poate fi aplicat până la 3 sesiuni, cu un interval minim de 6 luni.