Adresă:

Clinic Lus Fly, 34394, Istanbul, Turchia, (+905524377846)

Dobândește din nou un chip proaspăt, tânăr și relaxat prin Lifting facial cu spider net:

o tehnică nouă, care combină noutatea și eficacitatea.

Clinic LUS Fly înseamnă, de asemenea, inovare: practicăm un lifting facial cu tehnica de plasă de păianjen, care renunță complet la tehnicile tradiționale și evidente de lifting cu fir.
Tehnica spider net a fost în principal inspirată de la păianjen: cea mai puternică și mai elegantă structură a naturii. A fost dezvoltată recent, dar în prezent este utilizată ca metodă alternativă de intervenție a liftingului facial într-un mod mai simplu și mai sigur, cu rezultate cu rezultate mult mai eficiente.
În plus, spre deosebire de operațiile de lifting facial, pacienții pot purta machiajul și își reiau activitățile zilnice imediat după procedură. Alte avantaje prezentate de această tehnică inovatoare sunt absența inciziilor și cicatricilor, procentul mare de satisfacție a pacientului și activarea producției de colagen.

Această tehnică se realizează prin plasarea suturilor de polioxi-xanonă în țesutul subcutanat, utilizând ace fine și tricotând sub piele, rezultând producerea de colagen cu ajutorul fibroblastelor și a factorilor de creștere.
Tehnica Face Lifting cu plasă de păianjen este sugerată pentru pacienții care prezintă primele semne ale îmbătrânirii și pierderii formei. Cu această intervenție vă puteți reînnoi pielea și o puteți face mai tânără în modul cel mai natural posibil.
Aceasta este o tehnică extrem de rapidă și modernă, care nu forțează pacientul să se izoleze temporar de viața socială și nu provoacă eventuale complicații, cum ar fi umflături și vânătăi.

Înainte de intervenţie

Specialistul nostru va urma solicitarea dvs. de la început: va fi suficient să prezentaţi principalele defecte pe care doriți să le retușaţi și vom pregăti soluția cea mai potrivită. După examinarea situației și a deformărilor de pe față, se va stabili numărul de fire care trebuie poziționate și alte posibile aplicații.

Intervenţia

Aplicarea plasei de păianjen se efectuează începând de la aplicarea unei creme anestezice pe față după care începe intervenţia: acele foarte subțiri sunt introduse în piele pentru a injecta firele de PDO (polioxianonă). Ca reacție la firele DOP, organismul începe să producă fibroblaste și colagen, care conține un factor de creștere: efectul de lifting este astfel făcut natural pe fața pacientului. Totul se face în aproximativ 30-40 de minute.

După intervenţie

După intervenţie nu va fi necesară bandajarea sau aplicarea de medicamente pe piele și este recomandabil să se utilizeze crema de hidratare prescrisă de medic. Deoarece procedura este efectuată în condiții sterile, nu există riscul de infectare, dar va fi totuși necesar să se protejeze pielea de expunerea excesivă la lumina soarelui. Pielea pacientului va începe să-și formeze propria rețea de colagen în jurul firelor poziționate cu DOP și, pentru a pune în aplicare această procedură, vă recomandăm să consumaţi alimente și băuturi care să sprijine producerea de colagen (vitamina A și C).

Care sunt indicaţiile și avantajele tratamentului Fast Face Lift?

Odată ce firul a fost introdus, efectul este imediat și va îmbunătăți treptat tonusul pielii și fermitatea țesuturilor, cu un rezultat similar celui de lifting, dar fără un bisturiu! În principiu, firele ridică și redesenează contururile de exemplu, al maxilarului, aduc înapoi pomeții și obrajii care încep să cadă deplasându-se în jos, întinerind, astfel, conturul feței. Chirurgul, după introducerea acului de ghidare în zona dorită, separă firul cu o mișcare ușoară a degetelor, îndepărtând astfel acul de ghidare golit.

Lifting facial rapid, lifting fără bisturiu: tratamentul

Descrierea tratamentului cu lifting facial rapid

Lifting facial rapid este o procedură foarte simplă. La cele două capete ale firului sunt atașate două ace care permit poziționarea firului în interiorul pielii, într-un mod complet netraumatizant, printr-o mică gaură realizată cu un micro-ac. Se efectuează anestezie locală în punctele de acces ale acului. Tipurile de fire de tensiune sunt complet reabsorbibile, hipoalergenice și indicate în mod special pentru ridicarea:
Lifting facial rapid este indicat pentru față, maxilar, obraji și zona malară.
Firele de tensiune utilizate de clinica noastră sunt în principal de două tipuri:
Fire Silhoute Soft, din acid polilactic, cu efect dublu de ridicare a țesuturilor și regenerare a colagenului. Ancorarea firelor Silhouette Soft se face datorită prezenței unor mici conuri care aderă la piele și sunt făcute din acid glicolic, prin urmare și acestea sunt complet absorbante și hipoalergenice, pentru un efect natural și imediat.

Firele de tensionare Silhoute Soft combină două acțiuni într-un singur tratament:
1) Acțiune de ridicare: rezultatele sunt vizibile imediat datorită tracțiunii realizate de medic, care remodelează zona în funcție de nevoile și dorințele pacientului.
2) Acțiune de regenerare: pentru un rezultat gradual și durabil. Datorită resorbției progresive a firului, colagenul este restabilit pentru a da o definiție mai mare a caracteristicilor, menținând efectul volumului în timp.
Firele Aptos, formate din acid polilactic și caprolactonă, care eliberează în zona tratată acidul L-lactic, care stimulează formarea colagenului, creând astfel un nou țesut conjunctiv care are o funcție de susținere. Este un fir de sutură dublu împletit introdus într-un ac de ghidare subțire care, odată introdus subcutanat, începe să se întindă și să se extindă. În această fază de extindere, firul de tensiune Aptos împinge pielea din interior pentru a ajuta la ridurile să se netezească și, în același timp, formează un "cadru" foarte ușor și flexibil, care oferă țesăturilor o elasticitate mai mare.
Firele de tensiune Aptos, datorită combinației dintre acidul polilactic și caprolactona, produc un efect de întinerire, revitalizând pielea încetinind procesele de îmbătrânire.