Adresă:

Clinic Lus Fly, 34394, Istanbul, Turchia, (+905524377846)

Intervenția de chirurgie estetică pentru modelarea corpului 

Sistemul Vaser Lipo Clinic LUS Fly este o tehnica inovatoare de liposucţie non-chirurgicală cu ultrasunete reci pentru a remodelarea corpului. Minim invaziv și foarte versatil, este o intervenție care permite realizarea unei game largi de intervenții: pornind de la reduceri semnificative a volumului de grăsime subcutanată, până la operații precise de modelare în orice zonă a corpului.

Vaser utilizează unde de ultrasunete care țintesc și distrug depozitele de grăsime, păstrând țesuturile din jur. Această "liposelecție" este comparabilă cu abilitatea unui hoț care intră în organism, fură delicat grăsimea și lasă restul intact. Undele ultrasonice ale Vaser Lipo sunt concepute pentru a distruge numai celulele grase și a le transforma într-un lichid inert, pe care îl extragem cu ușurință din corp prin aspirație.

Din acest motiv este imposibil să comparăm Vaser Lipo cu celelalte metode de liposucție: este pur și simplu o nouă categorie minim invazivă pentru modelarea corpului. Prin celelalte metode pot să apară deformări iar recuperarea este mult mai lentă. Cu Vaser, este normal ca pacientul să fie supus unei intervenții la coapse vineri și să se întoarcă la lucru luni. Cu alte metode de liposucție, recuperarea poate dura mai mult de două săptămâni.
Este important de menționat că Vaser este foarte eficient pentru întărirea pielii, așa că nu vă faceți griji cu privire la excesul de piele după liposucție.
Acest tip de intervenție este ideal pentru subiecții cu greutate normală, cu depuneri de grăsimi bine definite și localizate, la care nu există o laxitate cutanată, o bună elasticitate a pielii și absența celulitei.

Înainte de intervenția VASER Lipo

În primul rând, va fi necesară o întâlnire cu chirurgul nostru care, în urma evaluării stării de sănătate și a riscului pacientului, va pregăti o planificare corectă a intervenției pentru a garanta un rezultat cât mai apropiat posibil de dorințele pacientului, în conformitate cu caracteristicile sale fizice. Vor fi prescrise examene de sânge și instrumentale, cum ar fi electrocardiograma și radiografia toracică.
Este important să suspendați cu cel puțin 15 zile înainte de intervenție utilizarea de medicamente antiinflamatorii, cum ar fi acidul acetilsalicilic, și toate medicamentele care pot crește probabilitatea sângerării. Se recomandă cu tărie să evitaţi să fumaţi.
În cele din urmă, cu câteva zile înainte de operație, trebuie începută profilaxia cu antibiotice.

Intervenția Vaser Lipo

În ceea ce privește anestezia, va fi folosită anestezia generală sau locală (epidural) pentru zonele inferioare, în funcție de amploarea și importanța intervenției care trebuie abordată și apoi va fi injectată o soluție anestezică tumescentă în stratul de grăsime. Vibrația de înaltă frecvență a sondei de ultrasunete a lui Vaser descompune țesutul adipos ale cărui celule se dispersează în lichidul inoculat anterior, astfel încât grăsimea lichefiată este ușor de îndepărtat din organism printr-o aspirație delicată.
Deoarece nervii și vasele sanguine rămân intacte, pacienții percep o durere foarte mică și prezintă echimoze limitate după intervenţie. Mai mult, această nouă metodă permite chirurgilor noștri să lucreze cu o astfel de precizie încât să poată modela zonele delicate cum ar fi interiorul coapselor, brațele, bărbia și gâtul.
Liposucția cu ultrasunete este, de asemenea, în măsură să înlăture grăsimea din zonele tratate de obicei prin tehnica tradițională de liposucție, cum ar fi zonele abdominale, fesele, coapsele, genunchii, culoturile, șoldurile, brațele.
Pentru a favoriza remodelarea profilului și pentru a face ca țesuturile tăiate să adere unul la celălalt, reducând, de asemenea, probabilitatea să se formeze colecţii de sânge, se poziționează o teacă de reținere după suturarea cusăturilor.
Celulele de grăsime grupate intacte pot fi utilizate mai târziu pentru proceduri de lipofilling.