Adresă:

Clinic Lus Fly, 34394, Istanbul, Turchia, (+905524377846)

Structuri medicale recunoscute pe plan internațional

Nu există nicio îndoială că Turcia a devenit una dintre țările cele mai importante în domeniul transplantului de păr și al operațiilor chirurgicale, datorită capacității specialiștilor medicali de a utiliza cele mai recente tehnologii din lume.
Turcia nu este doar una dintre principalele destinații turistice din lume, ci și una dintre cele mai populare țări pentru turismul medical și în special pentru chirurgia de transplant de păr. Mai mult de un milion de străini merg în fiecare an în Turcia pentru a obține proceduri medicale și chirurgicale din aceste motive:

Accesibilitate

Majoritatea pacienților străini care sosesc pentru transplant de păr provin din Europa și din țările din Golful din Arabia. Prețurile în Turcia reprezintă o atracție deosebită pentru cei care doresc să inverseze pierderea ereditară a părului. Prețul oficial al Clinicii Lus Fly începe de la 2.000 de euro și puteți verifica prețurile aici, în timp ce în Marea Britanie aceeași procedură costă aproximativ 12.000 de dolari. În Statele Unite, prețurile pot ajunge până la 15.000 $. Prin urmare, mulți europeni și americani optează pentru Turcia ca destinație pentru transplantul de păr.

Locație

Turcia este poziționată strategic în punctul de întâlnire dintre Europa și Asia. Această poziție geografică unică o face un amalgam al culturilor orientale și occidentale. Puteți ajunge cu ușurință în Turcia prin multe companii aeriene, companiile aeriene
din Turcia ajung direct la peste 192 de destinații internaționale și puteți verifica prin intermediul acestui link: https://qoo.ql/QwMfQc

Instituții medicale recunoscute la nivel internațional și internațional

Pacienții sunt mereu în căutarea pentru spitale din Turcia, care sunt acreditate Joint Commission International (JCI) și au JCI și urmează cele mai recente tehnici în Transplantul de păr și în chirurgia estetică. Multe spitale au o acreditare a spitalului de la Ministerul Sănătății Publice. Toate cele mai recente tehnologii și facilități sunt disponibile în cele mai mari spitale private.

Personal medical calificat și profesional

Turcia are un grup de medici de înaltă calificare, dintre care mulți au studiat/practicat în străinătate. Cu această experiență internațională pot oferi cele mai recente și mai sigure proceduri medicale. Ei vor efectua o gamă largă de proceduri chirurgicale, cum ar fi chirurgia plastică, transplantul de păr prin cele mai recente tehnici, implanturi dentare etc. Doctorii și majoritatea asistentelor medicale vorbesc limba engleză. Serviciile de traducere sunt de asemenea disponibile la cerere.

Ușor accesibil

Procedurile de intrare în Turcia sunt mai puțin greoaie decât multe alte țări din lume. Străinii care călătoresc în Turcia trebuie să aibă un pașaport valabil pentru următoarele 6 luni. Turcia are scutire de viză pentru multe țări.

Destinații turistice

Turismul din Turcia oferă mai multe obiective turistice, mari infrastructuri de turism. Țara are multe locuri turistice și este unul dintre cele mai bune proiecte pentru turiști din întreaga lume. Turcia este o țară frumoasă, iar locurile turistice sunt în contrast cu stațiunile montane și plaje scăldate de soare. După cum am menționat companiile aeriene turcești zboară către mai mult de 192 de destinații internaționale precum Marea Britanie și Statele Unite și au zboruri directe către aproximativ 9 orașe diferite din Statele Unite.