Adresă:

Clinic Lus Fly, 34394, Istanbul, Turchia, (+905524377846)

Hotel de lux

Proprietatea este un hotel de lux de 5 stele. În plus față de camerele și suitele de lux, hotelul oferă oaspeților săi un centru de wellness și un centru de fitness.

Deplasări rapide

Este nevoie de aproximativ 30 de minute pentru a ajunge de la Hotel la Aeroportul Internațional Atatùrk, și aproximativ 90 de minute pentru a ajunge la Aeroportul Sabiha Gokcen.

Distanta de spital

Distanța între clinică și hotel este de numai 500 de metri. În acest fel, în câteva secunde se poate ajunge la clinică și invers

Informații despre hotel

Hotelul oferă o piscină interioară, un centru de wellness și Wi-Fi gratuit. Camerele, cu aer condiționat și vedere la oraș, au o zonă de relaxare, un minibar, un fierbător electric, un birou și un seif, precum și o baie privată cu cadă și uscător de păr. Hotelul are un restaurant, un centru de fitness, un serviciu de bilete, o sală de bagaje și parcare gratuită. Hotelul este la 26,3 km de Aeroportul Ataturk, la 10,3 km de Centrul Expozițional și de Congrese TUYAP, la 8,3 km de Centrul Comercial Beylicium, la 7,8 km de Parcul Marmara, cu numeroase restaurante și puncte de alimentaţie.

Scrivici un messaggio

Prelucrarea datelor cu caracter personal*