Adresă:

Clinic Lus Fly, 34394, Istanbul, Turchia, (+905524377846)

Aspectul de barbă și mustață este un factor important în stilul unui bărbat.

În majoritatea culturilor, barba este asociată cu virilitatea și este considerată complementară aspectului estetic al feței unui bărbat și îi dă aspectul masculin pe care și-l dorește.

Toate aceste motive au făcut ca bărbații care au probleme cu creșterea părului în barbă și mustață sau prezența spațiilor goale sau chiar pentru cei care doresc să obțină o densitate mai mare să caute o soluție la această problemă.

Astăzi, transplantul de barbă și mustață oferă soluția finală pentru aceste persoane, datorită tehnologiilor moderne și a disponibilității specialiștilor și a experților în domeniu.

Cu Clinic Lus Fly, vă satisfacem dorința de a obține forma bărbii pe care o doriți (din punct de vedere al densității, a naturaleței și forma părului) cu echipa noastră de medici experți și prin utilizarea noilor tehnologii în domeniul transplantului de păr.
Puteți să ne contactați pentru un control medical înainte de a lua o decizie cu privire la procedură.
Există cazuri când puteți fi tratat fără transplant de barbă.
Clinic Lus Fly vă oferă aceste recomandări și sfaturi gratuite întrucât obiectivul nostru este acela de a vă ajuta să obțineți forma pe care o doriți și nu câștigul material, cum ar putea fi o prioritate pentru mulți.

Informații importante despre transplantul de barbă și mustață: 

La centrul din Turcia ne ocupăm de transplantul de barbă și mustață folosind tehnica actualizată de extracție a grefelor într-un mod rapid și obținând cele mai bune rezultate din punct de vedere al densității și aproape fără efecte adverse sau cicatrici comparativ cu metodele tradiționale utilizate și ca metodă utilizată în transplantul nostru de păr, doar cu unele mici diferențe.

Vă vom oferi acum toate răspunsurile la întrebările dvs. privind procedura și lămuriri pentru transplantul de păr.
Dacă mai aveți și alte întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să ne contactați direct.

Întrebări și răspunsuri

Câteva grefe ar trebui implantate pentru a obține forma bărbii pe care o doresc?

Nu există un număr fix de grefe, întrucât numărul variază de la caz la caz:

  • Dacă barba este fără păr, trebuie să implantăm 4500 – 5000 grefe.
  • Dacă vreți să intensificați densitatea părului în această zonă, avem nevoie de 3000-3500 grefe.
  • Dacă doriți să umpleți spațiile goale din barbă, avem nevoie de 1000-2000 grefe.

Cât durează transplantul de barbă și mustață?

În ceea ce privește natura pielii faciale, care este mai flexibilă decât pielea scalpului, grefele sunt, în general, implantate lent pentru a permite un control maxim și o vizualizare naturală a foliculilor. Este nevoie de aproximativ 3-4 ore pentru a termina transplantul, comparativ cu 2-3 ore pentru transplantul de păr, în funcție de zona acoperită și densitatea bărbii pe care o doriți.

Care sunt fazele pentru transplantul de barbă și mustață la Centrul din Istanbul?

Procedura este destul de similară cu cea pentru păr.

La început, vom desena liniile bărbii pentru a adapta forma feței comparativ cu dorința personală a pacientului pentru a obține rezultate cât mai naturale.

Ulterior, echipa medicală din cadrul Centrului de transplant de păr începe să extragă foliculii din zona donatoare situate în spate sau pe părțile laterale ale capului după anestezie.

În această fază, experiența pentru alegerea părului se combină perfect cu părul facial și vom începe să deschidem canalele din zona unde se va efectua transplantul, la fel ca cel pentru scalp.

Ulterior, foliculii piloși sunt reimplantați în zona în cauză, ținând cont de unghiul de creștere a părului astfel încât părul nou implantat să pară normal.

Care sunt rezultatele așteptate pentru transplantul de barbă și mustață?

Scopul echipelor de medici profesioniști este acela de a vă oferi cele mai realiste și mai naturale rezultate care vor rămâne până la sfârșitul vieții. Echipa noastră de profesioniști reface aspectul dvs. natural în urma direcției naturale a creșterii părului. Nu veți putea face diferența între părul natural și transplantat.

Creșterea părului din barbă va fi la fel cu cea a scalpului?

Dacă vă îngrijorați că noul păr transplantat în barbă va crește la fel ca părul de pe cap care este diferit în natură, putem spune că nu este nevoie să vă faceți griji. Părul transplantat în barbă se va dezvolta ca tot părul crescut pe față cu aceeași calitate și aceleași caracteristici, iar echipa medicală a Centrului de transplant de păr confirmă acest lucru.

Transplantul din barbă este dureros?

Similar cu orice transplant de păr pe scalp, transplantul de păr în barbă nu provoacă nicio durere. Singura excepție este în timpul fazei de anestezie, care durează 2-3 minute în zona din spate și 5 minute în zona din față, unde durerea derivă din puncția acului, dar dispare după câteva minute.

Care sunt fazele de creștere a părului după transplantul de barbă și mustață?

  1. După prima săptămână: veți observa căderea părului, ceea ce este normal.
  2. După 2 sau 3 luni: părul va începe să crească în zona implantului.
  3. După 4 sau 5 luni: veți vedea rezultate remarcabile. per il trapianto di barba.
  4. După 7-8 luni: veți obține rezultatele finale pentru transplantul de barbă.

Când pot să îmi rad barba după operație?

Implanturile de păr nu trebuie rase în primele 10 zile după această intervenție.

Precizăm faptul că veți observa căderea părului după două săptămâni după operație și nu trebuie să vă faceți griji, deoarece este normal pentru ciclul de păr și va crește din nou în a treia sau a patra lună după operație.

În general, puteți folosi doar foarfeca pentru bărbierit barba după două săptămâni până în a cincea lună după operație și apoi puteți folosi celelalte tipuri de lame sau alte aparate de ras.

Care sunt recomandările pentru pacient după transplantul de barbă?

Recomandăm ca timp de două zile după operație, să mâncați alimente care sunt confortabile pentru zona maxilarului, care nu trebuie mestecate, cum ar fi sucurile, lichidele și supele, pentru a obține o mai mare stabilitate a grefelor din zona transplantată.

Cât costă transplantul de barbă și mustață?

Costul total pornește de la 2000 € doar pentru transplantul de barbă. Pentru alte servicii suplimentare, cum ar fi masă și transport, se va adăuga un alt cost la suma totală.

Care sunt efectele colaterale ale transplantului de barbă?

Efectele secundare așteptate după transplantul de barbă ar putea să nu existe dacă pacientul nu respectă în mod corect instrucțiunile indicate de medicii noștri din cadrul Centrului.

Cu toate acestea, după operație, pacientul poate observa că fața devine roșie și se umflă după transplantul de barbă (de obicei, aproximativ 5 zile). Pacientul poate trece peste aceste simptome cu atenție și răbdare. Vă vom informa cu privire la îngrijirea acesteia într-un mod adecvat.

Un alt efect secundar ca parte normală a procesului este căderea părului. Cu toate acestea, acest efect secundar se întâmplă la mulți pacienți, deoarece face parte din faza ciclului părului și va crește în curând în termen de 2-3 luni.

Cât durează operația și cât timp ar trebui să rămân în Istanbul?

În mod normal, trebuie să rămâneți în Istanbul două zile. De exemplu, dacă sosiți în Istanbul miercuri dimineață, vă vom saluta în aeroport în momentul aterizării și apoi veți fi transferat la hotel. Ulterior, veți fi însoțit la spital pentru a face analizele de sânge și pentru primul consult. Prin urmare, puteți vizita orașul și vă puteți distra în Istanbul. A doua zi, va avea loc operația și vă recomandăm să vă odihniți în hotel. Apoi, vă întoarceți pentru control și vom îndepărta pansamentul. Vă puteți întoarce acasă vineri după-amiază!