Adresă:

Clinic Lus Fly, 34394, Istanbul, Turchia, (+905524377846)

Tehnica DHI

Spre deosebire de metoda FUE, în timpul metodei de implant DHI, crearea locului și implantul grefei sunt efectuate simultan, respectiv, extracția de păr și implantul sunt combinate ca fiind o parte dintr-un proces într-una sau două faze, introducând unitățile foliculare direct în zonele în cauză fără a crea incizii ale canalului prin folosirea stiloului Implenter (Choi) care are un ac cablu conectat la un tub și la un dispozitiv cu piston. Acesta este motivul pentru care procedura DHI este indicată ca fiind metoda Choi.

Procedura

În timpul procedurii de transplant de păr efectuat cu instrumentul Choi, medicul introduce grefele extrase în Implanter. Foliculul este introdus încet în acul cablu, aflat la capătul Implanterului. Ulterior, acul este introdus cu un unghi precis de 40-45 grade în scalp, în timpul singurei fazei de incizie și grefă prin apăsarea stiloului Implenter. În timpul transplantului cu tehnica DHI, se utilizează în mod normal o cantitate variabilă de Implanter Choi, care poate varia între 2 și 6 și aproximativ 15-16 ace, dispozitivul fiind livrat cu ace cu dimensiuni diferite pentru a se adapta la grosimea unităților foliculare.

Avantaje

Reducerea timpului în care grefele rămân în afara corpului, garantând astfel o poziție puternică și sănătoasă a foliculilor.
Rată adecvată de supraviețuire a foliculilor.
Hemoragie redusă în timpul creării zonei unde se face transplantul.
Traume reduse în timpul manevrării grefei, cu daune minore în transmiterea sângelui în zona implantată.
Recuperare rapidă post-intervenție, pacientul poate să revină mai repede la rutina sa normală.
Locul implantat nu trebuie ras întrucât este o procedură mai adecvată care permite această condiție.

Dezavantaje

Medicul și personalul urmează o lungă perioadă de pregătire înainte de a acumula experiența necesară pentru a fi experți. În general, este o procedură mai costisitoare decât alte tehnici de transplant de păr. Această metodă necesită mai multă atenție și precizie în timpul procedurii. Din cauza limitării accesului la zona de operare, această tehnică poate provoca stres operatorului, care ar putea afecta atât procesul de extracție, cât și procesul de implantare, provocând daune posibile la manipularea grefelor.

Cui i se adresează transplantul de păr DHI

Prin crearea acestei metode de către specialiștii de la Kyungpook National University din Coreea, deoarece Choi Implanterul este în general considerat dispozitivul "original" al tehnicii Implanter, experții care lucrează în domeniu au început să facă cercetări pentru a înțelege mai bine această nouă tehnică. Potrivit rezultatelor studiilor lor, nu toate persoanele sunt candidați ideali pentru a fi supuși transplantului de păr cu Implanter Choi.

S-a observat că versiunea inițială a stiloului Implanter Choi a oferit rezultate mai bune pacienților asiatici decât altor etnii. Experții care au studiat acest fenomen au ajuns la următoarea concluzie: părul poporului asiatic se deosebește, în general, prin păr drept și gros, în timp ce părul ondulat sau cu diametrul mai subțire al altor rase face dificilă introducerea corectă a acestora în scalp, deoarece dimensiunile principale ale acelor utilizate în fazele inițiale variau între 0,8-0,9 mm.

Prin urmare, acest lucru poate duce la o îndoire inadecvată a foliculului, poziționarea incorectă a transplantului și trauma excesivă a foliculilor. În consecință, nu toți pacienții sunt candidați ideali pentru utilizarea stiloului Implanter Choi pentru transplantul de păr. În contradictoriu cu rezultatele propuse, unii medici nu sunt de acord cu această afirmație, indicând faptul că, în urma unei pregătiri și pe baza unei experiențe mai mare cu stiloul Implanter Choi, se poate obține o poziționare eficientă a grefei cu orice tip de păr.

Pe baza progreselor științifice și tehnologice, procedurile de restaurare a părului s-au îmbunătățit în ultimii zece ani, ajungând într-un punct în care transplantul capilar cu stiloul Implanter Choi poate fi realizat cu orice tip de păr, creând o nouă eră care produce rezultate eficiente și previzibile, sigure, dar mai ales natural.